Rehabilitering och friskvård

Husläkarna Jägersro samarbetar med andra konsulter för att kunna erbjuda ett brett utbud av olika kompetenser inom bland annat rehabilitering och förebyggande hälsovård. Stora förändringar har skett under 2008 vilket har gett arbetsgivare möjlighet att vara mer delaktig i processen med att stötta den anställde med att återta sin arbetsförmåga. Felaktiga och långa sjukskrivningar kan därmed undvikas.

Sjukgymnastik genomförs för att underhålla eller få tillbaka, rehabilitera, och möjliggöra bästa rörelseförmåga för att uppnå ett bra arbets- och vardagsliv.

Inför ett besök hos oss

Du behöver inte förbereda dig på något speciellt sätt när du skall till en sjukgymnast.

Under ett sjukgymnastbesök

Sjukgymnasten kommer börja med att ta reda på mer om dina besvär, detta görs genom att du får berätta om dina besvär och vad som har hänt. Samtidigt undersöker sjukgymnasten din rörelseförmåga och genomför olika enklare tester.

Som sjukgymnast kan man använda sig av många olika metoder. Hos oss har vi bland annat kompetensen att arbeta med OMT (ortopedisk manuell terapi).

Vi använder oss också av akupunktur om det hjälper dig som patient.

Efter besöket

Oftast mår du bättre efter ett besök och upplever en ökad rörlighet. Men vissa kan känna sig lite trötta och att de har ”träningsvärk” i de muskler som man behandlat.Informationen uppdaterades 08 mars 2018 av Vården.se

Om Husläkarna Jägersro

Vår erfarna och rutinerade personal består av läkare, sköterskor, arbetsmiljökonsulter och andra specialister. Tillsammans kan vi erbjuda dig som patient ett stort antal tjänster som anpassas efter dina unika förhållanden och behov.

Vi har privatvård och företagsvård, både stora och små företag och organisationer. Alla uppskattar vår tillgänglighet och flexibilitet. Vi finns i ljusa och fina lokaler och det finns hiss för att lätt och bekvämt komma upp till andra våningen.

Företagshälsovård

Er hälsa – vår hjärtesak
Hälsa betyder olika saker för olika människor. För många innebär det inte bara att vara frisk utan att också känna trygghet att företaget man arbetar på bryr sig om dig. Att satsa på friska medarbetare och förebyggande insatser gör att medarbetarna känner sig engagerade och motiverade.

Arbetet påverkar vår hälsa och hälsan påverkar arbetet. Därför är det en mycket god investering att satsa på din och medarbetarnas hälsa i förebyggande syfte.

Privatpersoner

Vi har möjlighet att erbjuda snabb tillgång till kvalificerad sjukvård till våra patienter. Vi har därför akuttider varje dag.


Intyg

Vi utfärdar olika typer av intyg, dessa är:

 • Körkortsintyg
 • Körkort intyg Utox
 • Drogtest
 • Dykintyg
 • Fritidsflyg
 • Idrottsintyg
 • Sjöintyg
 • Försäkringsintyg
 • Travintyg
 • Härdplastintyg
 • Adoptionsintyg
 • PPD-test

Patientavgifter

De flesta av våra verksamheter på läkarhuset har avtal med landstinget och följer de avgifter som har fastställts. Frikort och högkostnadsskydd gäller.

Varmt välkommen till Husläkarna Jägersro!